2015. július 26., vasárnap

Az élet negyven felett kezdődik ... újra

"Some people say life starts at 40; I'll sign up for that right now" - Alex Rodriguez
A szezon meccse volt eddig, hatalmas visszatéréssel. A harmadikban, mikor a Twins 5-0-ra elhúzott majdnem kikapcsoltam a gépet... jól tettem, hogy nem tettem. :D

Props John Ryan Murphy-nek is, mert az ő homerje is bitang volt, de a show-t ellopta Emánuel tegnap este.

Ez volt Alex ötödik tripla-homáros meccse (2010 óta az első), és a 62. olyan alkalom a karrierje során, hogy több hazafutást ütött egy meccsen. Brutális. Ráadásul idén már három olyan home runt ütött, ami 450 lábnál hosszabb volt - a tegnapi meccsen az első ment fel a 3rd deck-re, 452 lábnyira a home plate-től. Nála többet csak Giancarlo Stanton (7) és Joc Pederson (5) ütött ilyen messzire.

És ami még nagyon fontos, hogy Alex az öltözőben és a kispadon is kulcsszerepet tölt be. Biztatja a többieket, viccelődik mindenkivel, saját magán is tud röhögni, pep-talk-okat csinál, minden egyes (más által ütött) hazafutás vagy nagy találat után elsőként gratulál a társaknak, stb. Igazi vezéregyéniség lett belőle idén, hála az égnek.

Az pedig csak hab a tortán, hogy a médiát milyen jól kezeli. Minden nyilatkozatán hallatszik, hogy odafigyel arra, amit mond, alázattal viszonyul a játékhoz és a csapathoz, és nincsenek balhéi sem idén. Reméljük így is marad.

Amíg a pályán mutatott teljesítménye van a középpontban, addig a csapatnak is könnyebb, főleg, ha Alex továbbra is ilyen formában tud játszani.


Fun fact: a Yankees idei öt leghosszabb hazafutásából négyet A-Rod ütött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése