2015. március 5., csütörtök

A-Rod visszatért!

Majd' 18 hónap telt el, mióta Alex Rodriguez utoljára hivatalos baseballmeccsen vett részt, tegnap azonban ismét pályára léphetett, kijelölt ütőként. A fogadtatása ugyanolyan volt, mint az elmúlt néhány évben a hazai meccseken mindig: nagyrészt taps, vegyítve némi "boo"-val és kifütyüléssel. Valószínűleg ugyanez lesz a helyzet az alapszakasz hazai mérkőzésein is - az, hogy idegenben mit fog majd kapni a nézőktől az már más kérdés -, kivéve ha valami nagyot robbant (akkor nőni fog a taps és biztatás aránya), vagy nagyon gyengén játszik (ez esetben értelemszerűen a zrikálók száma lesz túlnyomó többségben).

A-Rod az első ütéshez állásból sikeresen bázisra jutott egy találattal, bevallom nagyon örültem neki. És annak is, hogy azonnal sokkal több tapsot lehetett hallani. Csakúgy, mint a hatodikban, mikor egy séta után ismét bázisra került. Ekkor lecserélték és a közönség (majd' 10 000 ember) nagy része megtapsolta őt.

Az biztos, hogy Alexnek nagyon sok bizonyítani valója van, az is biztos, hogy kapni fogja az ívet (elsősorban a média által) egész szezonban és árgus szemekkel fogják nézni, hogy mikor hibázik. Mindenesetre én drukkolok neki.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése