2015. március 22., vasárnap

Amikor Michael Kay metrózni küldött minket

Sokkal jobban csíptem őt, amíg rádiókommentátor volt...


... és a régi stadion sokkal, sokkal hangosabb volt, mint az új.

A videóról:
2000-ben a Yankees a Seattle Mariners-szel csapott össze az Amerikai Liga döntőjében. Akkor regnáló bajnokok voltunk, és éppen a triplázásra készültünk (valamint az elmúlt 5 év alatt a 4. döntőnkre), az ALDS-ben az Oaklandet vertük, majd a másik nyugati playoff csapat, a Mariners következett.

Az első meccset hozta az M's, de a Yankees Lúdas Matyiként háromszor verte rajtuk ezt vissza. Ezen a három meccsen 20-3-as pontkülönbséget sikerült összehozni. Mindezek után az ötödik meccs kicsit csalódás volt (sima 6-2-es vereség), sőt a hatodikon is gyors vezetést szerzett a Seattle.

A negyedik inning közepére már 4-0 volt az eredmény, a Yankees azonban három ponttal válaszolt erre. A hetedikben aztán elszabadult a pokol a Stadiumban. Két futónkkal a bázisokon dobót cserélt a Mariners, Arthur Rhodes-ot pedig David Justice üdvözölte a videón látható bombával. Három Jenki pont, fordítás. Sőt, aztán még három pontot ütöttünk be, amikre szükség is volt, mert a végén még rallyzott az M's, de két pontnál közelebb nem sikerült jutniuk. Yankees győzelem, irány a World Series, ahol már várt ránk a városi rivális Mets. Innen a metrós utalás is Kay-től.


Justice ütése és Kay ordítozása ezen a videón... garantált libabőr minden alkalommal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése