2022. április 19., kedd

Yankees Hungary a Fókuszban

A szezon kezdete előtt néhány nappal az a megtiszteltetés érte rajongói oldalunkat, a New York Yankees Hungary-t, hogy felkerestek minket az RTL Klub Fókusz című műsorából azzal a céllal, hogy interjút készítenének velünk.

Szerencsére mindkét fél rugalmasnak bizonyult az időpontot illetően, ezért másnap (április 5, kedden) sikerült is összehozni a dolgot. Tőlünk Bé és jómagam képviseltük az oldalt, Joci és Ádám sajnos nem tudta megoldani, hogy ott legyenek.


Maga az interjú tök jó élmény volt, kialakítottunk egy kis szurkolói/rajongói barlangot, ahová mindketten vittünk egy csomó cuccot: Yankees témájú könyveket, mezt, figurákat, baseballkártyákat, Yankees sapkákat, valamint a 2017-es New York-i utunkról is néhány hazahozott újságot, meccsjegyet.

Szerintem a háromfős Fókusz stáb sem számított rá, hogy ennyire rákészülünk a dologra, de imponált nekik a szoba kialakítása.

A készült szegmens végül április 8-án, pénteken került adásba, épp egyidőben a Yankees szezonnyitójával és az alábbi linken lehet megtekinteni:

RTL Klub Fókusz - Baseball szezonnyitó

Jól esett, hogy ránk esett a választás, köszönjük is mind az RTL Klubnak, mind pedig a Yankees Hungary oldal követőinek, hogy egy olyan közösséget sikerült kialakítanunk, amire felfigyeltek a médiában is. Megtiszteltetés volt, hogy szerepelhettünk a műsorban. Hajrá Yankees!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése