2020. szeptember 6., vasárnap

Yankees podcast 1. rész

Elhatároztam, hogy immáron nem csak írásos formában osztom meg gondolataimat, hanem megpróbálkozom egy podcast-tel. Ebben segítségemre van jó barátom, Mike, fogadjátok szeretettel az első részt!

https://soundcloud.com/user-627296482/yankees-hungary-podcast-ds-x-mike-episode-1

https://www.youtube.com/watch?v=FViCZWhnLnE

Heti rendszerességgel tervezünk jelentkezni, a podcast tematikája hasonlóan fog alakulni hétről hétre. Néhány szóban a Yankees heti meccseire térünk ki, ha lesz közben bármilyen érdekes téma, azt bővebben is kivesézzük. Ilyen volt ezen a héten a Rays elleni balhé, aminek beszéltünk a múltjáról is, mi vezethetett idáig a két csapatnál.

Ezen kívül mindig próbálok érdekes statisztikákat, tényeket is hozni, amikből csemegézünk majd minden alkalommal.

Végül mindig lesz majd történelmi visszatekintés is, hiszen a kedvenc csapatunknak olyan gazdag a múltja, hogy mindig akad valami, aminek éppen évfordulója van akár a rég-, akár a közelmúltból. Ezeket is külön kivesézzük, hol csak érintőlegesen, hol részletesen. Most, az első alkalommal Mike Mussina majdnem perfect game-jét hoztuk 2001. szeptember 2-áról, valamint Jim Abbott no-hitterét 1993. szeptember 4-éről.

Várjuk természetesen a kérdéseket, javaslatokat, hozzáfűznivalókat akár itt, akár facebookon a New York Yankees Hungary oldalán. Megpróbálunk mindenre válaszolni/reagálni, illetve ha olyan a feldobott téma, akkor azt a következő adásban kifejtjük. Az adások elérhetőek lesznek Soundcloudon, Youtube-on és Spotify-on is is.

Peace!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése