2020. december 6., vasárnap

Yankees podcast 14. rész

 Tegnap (szombaton) este felvettük a podcast következő részét Mikekal és Bével.


A 14. részben szó volt Gary Sánchez, valamint a többiek tendereléséről, átigazolási pletykákról, arról, hogy a Staten Island Yankees bepereli a New York Yankeest és az egész MLB-t, azokról a Jenkikről, akik Toros del Estében és egyéb dominikai csapatokban pályára léptek a héten, néhány nagyobb free agent névről Amerikából és Japánból, Cashman egy interjújáról és Gio Urshela könyökműtétjéről.

Részletesen kitárgyaltuk az 1970-es és 1980-as évekből azokat a döntőket, amelyekben a Yankees érdekelt volt, valamint egy kis áttekintés is volt az előző adásban befejeződött korszak és ez a jelenlegi között, hogy mi is történt a ligában és a Yanks háza táján ezalatt a kb. másfél évtized alatt.

Kaptunk továbbá egy érdekes és szórakoztató, egyben ledöbbentő korképet a '70-es évek New Yorkjáról Bétől, ami szervesen kapcsolódott a Csapat életéhez is.

Anchor link a 14. részhez

Spotify link a 14. részhez

Youtube link a 14. részhez


Itt látható és hallható a döntőt közvetítő ABC-s Howard Cosell kommentárja a lángoló bronxi iskoláról. Nem hangzott el benne a "The Bronx is burning" ilyen formában.

Ez pedig az ESPN 2007-es "The Bronx is burning" sorozatának az első része John Turturróval (Billy Martin), Oliver Plattel (George Steinbrenner) és Daniel Sunjatával (Reggie Jackson) a főszerepben. Az egész sorozat fent van youtube-on, megéri megnézni.

Szóba került a Netflixes Hip-Hop Evolution sorozat is, íme a trailer hozzá, nagyon jó kis sorozat, teli jó sztorikkal és tömény hip-hop történelemmel.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése