2020. december 21., hétfő

Yankees podcast 16. rész

 Tegnap este felvettük idei utolsó, tizenhatodik adásunkat a Yankees podcastből Mikekal és vel.




Ha úgy vesszük, akkor ez az évadzáró epizód, ennek megfelelően nem fogtuk vissza magunkat és maratoni, majdnem két és fél órás adást vettünk fel. Szóba került a jövő évi Hall Of Fame szavazás, Eddie Robinson születésnapja, Phil Linz halála, valamint mindkettőjükkel kapcsolatban vicces sztorijaink is voltak. Természetesen nem maradhatott ki a Dominikai Téli Liga, főleg a Toros del Este kalandjai, górcső alatt a Yankees ott játszó játékosaival. Beszéltünk free agent pletykákról, a Yanks minor ligás szerződéseiről az utóbbi napokból, valamint CC Sabathia készülő dokumentumfilmjéről is ismét. A ligán belül pedig a Cleveland Indians csapatneve körüli huzavona, a koronavírus miatti jövő évi tervei az MLB-nek, és az, hogy elismerik major league-nek a Negro Ligákat, tehát az ottani játékosok statisztikái is beleszámítanak a közösbe.

Heti témánk pedig immáron utolsó alkalommal a Yankees World Series szereplése, elértünk a 2000-es évekhez és ismertetjük az utolsó négy döntőnket.


Anchor link a 16. adáshoz

Spotify link a 16. adáshoz

Youtube link a 16. adáshoz


Köszönjük szépen mindenkinek a figyelmet, azoknak is, akik végig velünk voltak az elmúlt hónapok során és azoknak is, akik csak belehallgattak egy-egy adásunkba. Jövő januárban folytatjuk!

Szerk.: Azóta kiderült, hogy CC dokumentumfilmje a mai naptól (12.23.) elérhető az HBO GO kínálatában Magyarországon is, szóval tessék megnézni! Itt van az előzetese, ha valaki még nem látta volna: 


Ezen a linken pedig a műsorban szóba került Hosszabbítás cikket olvashatjátok:

https://eurosport.hosszabbitas.hu/amerikai/mlb/negro-ligak-rasszista-mult


Végül pedig Eddie Robinson podcastje, a The Golden Age of Baseball with Eddie Robinson:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/the-golden-age-of-baseball-with-eddie-robinson/id1535227249


Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Yankees győzelmekben bővelkedő Boldog Új Évet Kívánunk!

Peace!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése